DET HÄNDER PÅ SVENSKA I NURMIJÄRVI

INBETALNING AV MEDLEMSAVGIFTEN ÅR 2018

Om du inte ännu betalt medlemsavgiften för år 2018 så ber vi dig göra det snarast.

Mottagare:                Svenska föreningen i Nurmijärvi r.f.

Kontonummer:         FI72 4260 1420 0477 76 (Lammin Säästöpankki)

Summa:                    30,00

Meddelande:            familjens namn

E-post

Vill du hellre ha medlemsbrevet per e-post, meddela din e-post adress till Micaela Hagström-Koivusara, micbhag@gmail.com

Du får gärna ta med vänner och bekanta, som är intresserade av vår verksamhet.

Vendladisco lör 27.10 kl. 15-17

I år ordnar vi discot på Haikala ungdomsgård eftersom Syrjälä skola renoveras. Vi välkomnar alla Vendlaskolans elever på maskerad-disco och bjuder både på lekar och dans samt dricka och tilltugg. Vuxna övervakare. Anmälningar till affischen i skolan. Adressen är Professorintie 5, 01820 Klövskog.

Svenska dagen tis 6.11 kl. 18

På redan traditionellt vis bjuder vi på bio på svenska på Kino Juha i Nurmijärvi kyrkby. Filmen vi ska se heter Unga Astrid och har haft premiär nyligen. Det är en drabbande skildring av Astrid Lindgrens dramatiska ungdomsår.

Föreningen bjuder på föreställningen som är öppen för alla, även de som inte är medlemmar. Bjud gärna med dina vänner och bekanta.

Teater för vuxna tor 29.11 kl. 19

Kom med och se Chess på Svenska teatern. Vi har 20 biljetter förhandsbokade (2. balkong rad 3-4-5), du betalar endast 30€/biljett och föreningen bjuder på resten (35€). Anmälningar till Sari senast 7.10:
tel. 040 778 5912 eller e-post sari-p@elisanet.fi

Julkyrka, Lucia och de vackraste julsångerna tor 13.12 kl. 18

Hjärtligt välkommen till Rajamäki kyrka. Det blir en fin och stämningsfull tillställning tillsammans med Vendlaskolan och Daghemmet Äppelgården. Föreningen bjuder på glögg och jultårtor.

Julpyssel fre 14.12 kl. 17.30-20

Välkommen till julpyssel-kväll i Vendlaskolan. Vi återkommer med närmare info senare, men pricka in datum i kalendern redan nu.

Nu har föreningen tagit steget in i sociala medier och öppnat en egen Facebook sida. Du hittar oss på

Gå gärna in och gilla oss, här hittar du också information om våra evenemang.